schoolgebouw de parel donk

Schoolpagina

Welkomstbericht

Op deze pagina zijn de foto’s te vinden van de schoolse activiteiten.

Herfstwandeling

Op vrijdag 28 oktober was het herfstwandeling. Er werd gewandeld met de leerlingen van de lagere school naar het bos. De kleuters stapten naar de speeltuin. Daar werd op het einde van de namiddag nog samen gespeeld onder een stralend zonnetje.

Toen we aankwamen in de Poermolen stonden de leden van de ouderraad klaar met heerlijke tomatensoep. Bedankt! Het was een leuke namiddag en een mooie start voor de herfstvakantie.

https://photos.app.goo.gl/EzDJW5RR27Cc3LxG7

Sponsorloop 2022

Donderdag 7 oktober stond onze sponsorloop gepland. Onze jongens en meisjes zetten hun beste beentje voor en zorgden ervoor dat er heel wat rondjes werden gelopen. Niet alleen zij, maar ook de juffen en Sampsom hadden hun loopschoenen aangetrokken. Wat een stralende gezichten passeerden bij de lens ! Geniet van de foto’s.

Curieuzeneuze!

Vorige week was het tijd voor onze eerste curieuzeneuze van dit schooljaar. Onze toneelspelers hadden samen met juf Mieke een mooi stukje toneel voorbereid.
De doelstelling van de voorbije periode was ‘klimaatactie’. Zorg dragen voor ons klimaat deden we door op strapdag trappend en stappend naar school te komen.
We sloten af door met z’n allen het straplied te zingen en dansen.

1 september

1 september was opnieuw een spannende dag! Heel wat lachende gezichtjes! We maakten er een leuke voormiddag van!

© 2022 - VBS De Ark / Maricolen Maldegem - Webdesign: Abra Media